Grävmaskin Uppsala

RING OSS - 018-444 56 10

Grävmaskin

Vi hyr ut olika grävmaskin i Uppsala

Behöver ni köpa en grävmaskin i Uppsala? I så fall har vi det som ni behöver gällande grävmaskiner. Av oss får ni bra pris på er grävmaskin i Uppsala. 

Kvalitet på våra grävmaskiner

Våra grävmaskiner är nyckelfärdiga och CE-märkta. Förutom grävmaskiner har vi även hjullastare och ett stort utbud av andra entreprenadmaskiner om ni behöver köpa en sådan.

Vi har 3 års maskinförsäkring på alla våra grävmaskiner i Uppsala och som ni får med på köpet. Den täcker det mesta från trafik till stöld, förarolyckor eller vid rättstvist. Vi förser er även med en 2 år lång funktionsförsäkring, all dokumentation som behövs till grävmaskinen, såsom instruktionsbok, bandbesiktning, miljövarudeklaration och CE-dokument.

Hyra grävmaskin i Uppsala

Om ni inte behöver en grävmaskin regelbundet kan ni i stället mycket förmånligt hyra en grävmaskin i Uppsala. Ni kan i så fall hyra fabriksnya grävmaskiner som uppfyller alla miljökrav. Dem kan du hyra till ett fast pris, som inkluderar försäkring och service av oss.

Skulle du ändra dig efter att du hyrt en grävmaskin och vilja köpa den, kan du hyra den först och när du har hyrt den i mer än 4 år kan du då köpa loss den. Genom att hyrköpa den, betalar du av den som en slags avbetalning. När hyrestiden är över är det bara att lämna tillbaka den eller köpa ut den till ett mycket förmånligt pris.

Kontakta oss när ni behöver hyra eller köpa grävmaskin i Uppsala. Vi skräddarsyr och kompletterar den med den slags utrustning som ni önskar!

PG Rental & Trading AB


Vävlandsvägen 5
861 34 Timrå

018-444 56 10

[javascript protected email address]

556860-8219


Grävmaskin

Minigrävare


logo-image

Om Oss

Grävmaskiner och mingrävare som både är skräddarsydda och försäkrade paketlösningar nära dig.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

PG Rental & Trading AB

Org nr: 556860-8219
Vävlandsvägen 5
861 34 Timrå
Tel: 018-444 56 10

Hitta hit